+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Kolínská bouda Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 74 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Lucie Dobešová

mladý pár, 25.8.2019

Vyzlovka Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno bylo super...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Novák

rodina se staršími dětmi, 9.8.2019

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

dospělý pár, 4.8.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi se nám líbilo prostředí Kolínské boudy. Také personál byl výborný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina se staršími dětmi, 30.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Danuše Nedbalová

rodina se staršími dětmi, 12.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Klid a pohoda i pro paní starší 84 let

  • Nebyl žádný problém.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 23.4.2019

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Obsluha nejen milá, ale i profesionální, naprosto úžasná kuchyně. Vhodné jak pro samostatné páry, tak i rodiny s dětmi. Výborné pivo. Vřele doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Barbora Cvejnová

rodina se staršími dětmi, 17.3.2019

brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Naprosto perfektní, profesionální personál, všichni milí, ochotní, obětaví, rychlí, jídlo výborné, prostředí fantastické, moc děkujeme všem, co se o nás starali v restauraci, bylo to perfektní po všech stránkách a určitě se zase rádi vrátíme. Krásná poloha chalupy, okolí, ale hlavně lidi v chalupě prostě skvělí. Nemělo to chybu a moc jsme si to s rodinou u vás užili. Díky za vše. B. Cvejnová

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 3.3.2019

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.2.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Josef Ulrich

dospělý pár, 20.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
32 %
  • Z personálu musím vyjmout ze špatného hodnocení dva skvělé pány číšníky, ochotní, milí, a profesionální, zvláště pan s čírem. Hezká sauna, škoda že chladící bazének je mimo provoz.. 2 večery ze 3 skvělá kuchyně! Jeden ovšem tragédie, bezmasé rizoto s kousky mražené mrkve a hrášku, bez (aspoň) sýra na posypání, atd.. Snídaně 8:00-9:30, výborná (vstáváme brzy), jenže cca po půl 9 už tam doplní jen gothaj a chleba. Doporučujeme moc nevyspávat..

  • Pokud na recepci neví, co je mazací kopyto, budiž. Když tvrdí, že (jelikož tam je půjčovna lyží), určitě tam bude, dobrá, super. Neznělo to důvěryhodně, proto jsem ho přibalil, zavolal ještě po cestě, a ouha, zvedl to někdo jiný, kopyto nemají.. V jakém stavu asi budou ty chudinky lyže bez servisu?? Nevadí, je to krásné místo, a pěkná chata. Pořád jsme byli spokojení, a chtěli určitě přijet znovu. ALE!!! Po 2 a více dnech máte nárok na kartu hosta=sleva na parkovné ze 120ti na 70 Kč /den. Z recenzí jsem věděl, že se musím připomenout, nedají ji automaticky na recepci při příjezdu ani odjezdu(proč?), natož aby na tu možnost upozornili. Kartu jsme na vyžádání dostali, při odchodu se ještě ZNOVU UJISTILI, ŽE JE AKTIVNÍ, slečna odsekla "ano, jistě, jsou tam ty 4 dny, takže sleva bude" ... 50 Kč/den o které jsme přišli není tolik, ale ta NESCHOPNOST, A PLÝTVÁNÍ NAŠÍM ČASEM I ENERGIÍ, nás strašlivě naštvala a zklamala. Mnoho věcí velice nedotažených, a přitom by to mohlo být tak super. Drobnosti bychom rádi odpustili, ale parkovné byla poslední kapka. Už tam nechceme jet. Krom toho nám slečna i po upozornění naúčtovala větší objem nápoje než jsme měli, čehož jsme si samozřejmě všimli, když jsme večer platili, a reklamovali, snad jí to aspoň přišlo trapné, nám ano, a nepříjemné, řešit jestli nás někdo okrádá nebo ne...

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2
Kolínská bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
pokud chce člověk kritizovat, tak si něco najde. Nevidíte, co vše bylo pro vás připraveno výborně, a to: upravené běžecké tratě přímo před domem, posezení venku, teplo v boudě, bazén, výřivka, sauna,....
Jsme horská bouda, ale nejsme specializovaný skiservis, aby jsme tu museli mít mazací kopito a starat se vám o lyže. A ptát se číšníka na mazací kopyto, když obsluhují stovky lidí denně mi nepřijde v pořádku.
Kartu hosta dáváme automaticky, nic nás to nestojí, talk nemáme důvod ji nedát, ale pokud neposloucháte, co vám při ubytování říkáme, tak ji nemůžete ani dostat.

Jana

skupina přátel, 5.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Milý personál restaurace i recepce.

  • Špatná odhlučněnost (v pokojích je vše slyšet), chybějící vegetariánská/veganská nabídka jídla v rámci polopenze.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Kolínská bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
je nám líto, že jste neměla v nabídce vegetariánské, či veganské jídla, ale po domluvě není problém pro hosty něco vymyslet.
S pozdravem perzonál Kolínské boudy

Anonym

jednotlivec, 1.1.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 7.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JOSEF

dospělý pár, 27.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Nádherná restaurace perfektní personál bohaté snídaně ucházející kuchyně a krásné venkovní posezení.

  • Při příchodu na pokoj postele-polštáře koule něčeho povlečení zmačkané prostěradla vlasy a bordel použité musel jsem žádat o nové.Hotelový bazén-jedna sprcha nefunkční druhá poškozená špinavá bazén čistý ale studený 22 stupňů vířivka vypuštěná a špinavá.

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Miroslav Bourek

dospělý pár, 26.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno bylo super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Opravdu jsou to trpěliví profíci." Furt" jsme s něčím otravovali, personál vyšel vstříc i našemu nočnimu výstupu na Sněžku. Klobouk dolů a děkujeme. Rozhodně doporučujeme a přijedeme!!!! Srdečně Marcela

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

rodina s malými dětmi, 11.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Milá obsluha, dobrá kuchyně, horské prostředí, dětské hřiště.

  • Proleželá postel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8