+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Kolínská Bouda Отзывы

рейтинг отеля

80%
Очень хороший

by 40 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    79%
  • Оборудование

    82%
  • Комфорт

    68%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 7.10.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JOSEF

Пожилые пары, 27.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Nádherná restaurace perfektní personál bohaté snídaně ucházející kuchyně a krásné venkovní posezení.

  • Při příchodu na pokoj postele-polštáře koule něčeho povlečení zmačkané prostěradla vlasy a bordel použité musel jsem žádat o nové.Hotelový bazén-jedna sprcha nefunkční druhá poškozená špinavá bazén čistý ale studený 22 stupňů vířivka vypuštěná a špinavá.

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 10.9.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Miroslav Bourek

Пожилые пары, 26.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno bylo super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 24.8.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Opravdu jsou to trpěliví profíci." Furt" jsme s něčím otravovali, personál vyšel vstříc i našemu nočnimu výstupu na Sněžku. Klobouk dolů a děkujeme. Rozhodně doporučujeme a přijedeme!!!! Srdečně Marcela

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

Семья с маленькими детьми, 11.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Milá obsluha, dobrá kuchyně, horské prostředí, dětské hřiště.

  • Proleželá postel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 10.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 23.7.2018

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Pomer cena / kvalita velmi dobry. V cene 750/noc je polopenze + pouziti bazenu.

  • Personal se hodne snazi o vikendu, kdy je mnoho hostu. V noci z nedele na pondeli bylo ale vse tak o 50 procent horsi: Ochota, velikost snidane, uz neslo pouzit bazen ...

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 12.7.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Příjemné prostředí horské boudy, klid, ticho, pro děti hezké zázemí...

  • Bohužel jsme nebyli spokojeni se snídaněmi, chudé dva druhy salámu,jeden typ sýru, starší tvarohový závyn...nic víc.... chybělo máslo několik dní po sobě:o( na upozornění jsme si museli říkat i o lžičky, talíře... Další den chybělo pití, víceméně každý den chybělo něco:o(

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivan

Семья с маленькими детьми, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martin

Семья с маленькими детьми, 8.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Super kuchyně, ochotný a vstřícný personál, ideální poloha

  • Na pokoji tekla velmi málo voda. V několika případech netekla vůbec. Nevím, jestli to bylo standardem nebo poruchou. Chtělo by to výraznější údržbu celého komplexu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 11.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Diana

одинокий путешественник, 26.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tereza

Семья с маленькими детьми, 19.11.2017

Litomyšl Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Byli jsme s rodinou na prodloužený víkend a rádi se vrátíme - jídlo, stylové ubytování, vířivka, vybavení pro děti a v neposlední řadě krásné umístění. Již jsme doporučili kamarádům a myslím, že už jsou i nějaké rezervace :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 19.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Hotel Kolínská bouda byl super, ale na webu hotel.cz nebylo napsáno, že auto bude stát na parkovišti v Peci a my za něj budeme platit navíc.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Hájek

Пожилые пары, 30.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 24.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • ochotný a milý personál

  • postele - propadávaly matrace, málo prken

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 18.9.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8