+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Kolínská bouda Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 74 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Josef Ulrich

dospělý pár, 20.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
32 %
  • Z personálu musím vyjmout ze špatného hodnocení dva skvělé pány číšníky, ochotní, milí, a profesionální, zvláště pan s čírem. Hezká sauna, škoda že chladící bazének je mimo provoz.. 2 večery ze 3 skvělá kuchyně! Jeden ovšem tragédie, bezmasé rizoto s kousky mražené mrkve a hrášku, bez (aspoň) sýra na posypání, atd.. Snídaně 8:00-9:30, výborná (vstáváme brzy), jenže cca po půl 9 už tam doplní jen gothaj a chleba. Doporučujeme moc nevyspávat..

  • Pokud na recepci neví, co je mazací kopyto, budiž. Když tvrdí, že (jelikož tam je půjčovna lyží), určitě tam bude, dobrá, super. Neznělo to důvěryhodně, proto jsem ho přibalil, zavolal ještě po cestě, a ouha, zvedl to někdo jiný, kopyto nemají.. V jakém stavu asi budou ty chudinky lyže bez servisu?? Nevadí, je to krásné místo, a pěkná chata. Pořád jsme byli spokojení, a chtěli určitě přijet znovu. ALE!!! Po 2 a více dnech máte nárok na kartu hosta=sleva na parkovné ze 120ti na 70 Kč /den. Z recenzí jsem věděl, že se musím připomenout, nedají ji automaticky na recepci při příjezdu ani odjezdu(proč?), natož aby na tu možnost upozornili. Kartu jsme na vyžádání dostali, při odchodu se ještě ZNOVU UJISTILI, ŽE JE AKTIVNÍ, slečna odsekla "ano, jistě, jsou tam ty 4 dny, takže sleva bude" ... 50 Kč/den o které jsme přišli není tolik, ale ta NESCHOPNOST, A PLÝTVÁNÍ NAŠÍM ČASEM I ENERGIÍ, nás strašlivě naštvala a zklamala. Mnoho věcí velice nedotažených, a přitom by to mohlo být tak super. Drobnosti bychom rádi odpustili, ale parkovné byla poslední kapka. Už tam nechceme jet. Krom toho nám slečna i po upozornění naúčtovala větší objem nápoje než jsme měli, čehož jsme si samozřejmě všimli, když jsme večer platili, a reklamovali, snad jí to aspoň přišlo trapné, nám ano, a nepříjemné, řešit jestli nás někdo okrádá nebo ne...

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2
Kolínská bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
pokud chce člověk kritizovat, tak si něco najde. Nevidíte, co vše bylo pro vás připraveno výborně, a to: upravené běžecké tratě přímo před domem, posezení venku, teplo v boudě, bazén, výřivka, sauna,....
Jsme horská bouda, ale nejsme specializovaný skiservis, aby jsme tu museli mít mazací kopito a starat se vám o lyže. A ptát se číšníka na mazací kopyto, když obsluhují stovky lidí denně mi nepřijde v pořádku.
Kartu hosta dáváme automaticky, nic nás to nestojí, talk nemáme důvod ji nedát, ale pokud neposloucháte, co vám při ubytování říkáme, tak ji nemůžete ani dostat.

Šárka

rodina s malými dětmi, 7.2.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Celkově bych hodnotila tak 50 na 50. Jediných 100% bych dala kuchaři, který vařil opravdu výtečně.

  • - spousta věcí, které byly v nabídce nefungovaly - obsluha, jídlo....čekání až hodinu - celkově chaos, nepřipravenost

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

rodina s malými dětmi, 12.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Personál milý​, ochotný

  • Velice proležené matrace, každý večer za dezert byla čokoládová či ořechová zmrzlina

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 10.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Miloš Hájek

dospělý pár, 30.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Pomer cena / kvalita velmi dobry. V cene 750/noc je polopenze + pouziti bazenu.

  • Personal se hodne snazi o vikendu, kdy je mnoho hostu. V noci z nedele na pondeli bylo ale vse tak o 50 procent horsi: Ochota, velikost snidane, uz neslo pouzit bazen ...

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

JOSEF

dospělý pár, 27.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Nádherná restaurace perfektní personál bohaté snídaně ucházející kuchyně a krásné venkovní posezení.

  • Při příchodu na pokoj postele-polštáře koule něčeho povlečení zmačkané prostěradla vlasy a bordel použité musel jsem žádat o nové.Hotelový bazén-jedna sprcha nefunkční druhá poškozená špinavá bazén čistý ale studený 22 stupňů vířivka vypuštěná a špinavá.

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 23.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Roman Divín

jednotlivec, 10.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jana

skupina přátel, 5.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Milý personál restaurace i recepce.

  • Špatná odhlučněnost (v pokojích je vše slyšet), chybějící vegetariánská/veganská nabídka jídla v rámci polopenze.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Kolínská bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
je nám líto, že jste neměla v nabídce vegetariánské, či veganské jídla, ale po domluvě není problém pro hosty něco vymyslet.
S pozdravem perzonál Kolínské boudy

Anonym

jednotlivec, 26.8.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Krásné je okolí a sauna. Pan majitel velmi vstřícný a příjemný. Velmi pěkná snídaně. Celkově v pořádku.

  • Bazén má dost studenou vodu a je dost malý. Největší problém ale vidím v polopenzi. Na večeři je pouze jedno jídlo, nelze si vybrat, takže pokud někdo nejí maso, má prostě smůlu a není vůbec žádná ochota nabídnout mu alternativu. To bych doporučovala změnit, měla by být 2 jídla na výběr. Opravdu není každý masožravec.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Romana

rodina s malými dětmi, 14.8.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 5.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina se staršími dětmi, 30.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Irena Lukešová

jednotlivec, 14.8.2017

praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • výborná kuchyně

  • chtělo by to dát na okna závěsy, do pokoje bylo vidět z parkoviště a ráno mi svítilo světlo do očí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Kolínská bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
omlouváme se, ale Kolínská bouda je stylová roubenka, kam se závěsy do oken nehodí. Většina pokojů je v prvním a druhém patře, kam nemůže být vidět.

Ivan

rodina s malými dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Diana

jednotlivec, 26.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8