+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Kolínská Bouda Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

by 25 reviews

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    79%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    67%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Gruppe von Freunden, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 15.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Hájek

Älteres Paar, 30.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 24.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • ochotný a milý personál

  • postele - propadávaly matrace, málo prken

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Roman Divín

Einzelreisende, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Hůla

Junges Paar, 9.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Vojtěch Soukup

Älteres Paar, 27.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

Einzelreisende, 27.8.2017

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt na Kolínské boudě dokonale splnil a v některých směrech i velmi příjemně překročil naše představy. Nejen velmi krásné umístění hotelu, ale také příjemný personál, včetně výborného jídla a zázemí. I když se jedná o starší hotel, musíme kladně ocenit snahu jejich provozovatelů, nabídnout svým hostům velmi pěkné a kvalitní zázemí (sociální zařízení na pokojích, hotelový bazén), včetně zajímavé nabídky pro rodiny s dětmi, pro které jsou u hotelu postavené různé prolézačky, trampolíny a v neposlední řadě i drobná domácí zvířátka jako jsou králíčci, kozičky a koťátka, se kterými některé děti velmi rádi tráví svůj volný čas. Pokoje jsou útulné a velmi prakticky zařízené, nejedná se o žádné nadstandartní velikosti ale svými rozměry podtrhují útulnost hotelu a ubytovaným hostům tak napomáhají se navrátit do starých poklidných časů, které nám všem (především těm dříve narozeným) v dnešní uspěchané době tak chybí. Stručně hodnotíme náš pobyt, jako oázu klidu, pohody, uprostřed krásné přírody s veškerým komfortem pro ideální odpočinek. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kdo se na naší plné spokojenosti podíleli a to vedoucímu hotelu a všem jeho zaměstnancům. Pokud budeme moci, rádi se k Vám vrátíme. KK + AV z Olomouce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 27.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Byli jsme velice spokojeni

  • Večer chyběla televize

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 23.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 20.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Personál se snažil o příjemný pobyt, byli jsme se vším spokojeni. Rádi toto místo znovu navštívíme.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michal Dyntar

Einzelreisende, 20.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • bohatá snídaně s domácí buchtou a čerstvou, neinstantní kávou a čerstvě dopečeným pečivem ;-)

  • matrace postelí - tenká proležeželá vrstva molitanu, po kt. mi bolelo celé tělo - otlaky kyčlí pro spáče na boku skromnost a velikost pokojíků OK, ale tohle se rozchodilo až za dlouho

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Přístup personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Alena

Älteres Paar, 14.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výborná kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Lukešová

Einzelreisende, 14.8.2017

praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • výborná kuchyně

  • chtělo by to dát na okna závěsy, do pokoje bylo vidět z parkoviště a ráno mi svítilo světlo do očí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Kolínská Bouda replied to this review.
Dobrý den,
omlouváme se, ale Kolínská bouda je stylová roubenka, kam se závěsy do oken nehodí. Většina pokojů je v prvním a druhém patře, kam nemůže být vidět.

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 12.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Personál milý​, ochotný

  • Velice proležené matrace, každý večer za dezert byla čokoládová či ořechová zmrzlina

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.