+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Kolínská Bouda Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

von 35 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    79%
  • Ausstattung

    81%
  • Komfort

    66%
  • Preis-Leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Anzeigen:

Monika

Familie mit kleinen Kindern, 11.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Milá obsluha, dobrá kuchyně, horské prostředí, dětské hřiště.

  • Proleželá postel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 10.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 23.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Pomer cena / kvalita velmi dobry. V cene 750/noc je polopenze + pouziti bazenu.

  • Personal se hodne snazi o vikendu, kdy je mnoho hostu. V noci z nedele na pondeli bylo ale vse tak o 50 procent horsi: Ochota, velikost snidane, uz neslo pouzit bazen ...

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 12.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Příjemné prostředí horské boudy, klid, ticho, pro děti hezké zázemí...

  • Bohužel jsme nebyli spokojeni se snídaněmi, chudé dva druhy salámu,jeden typ sýru, starší tvarohový závyn...nic víc.... chybělo máslo několik dní po sobě:o( na upozornění jsme si museli říkat i o lžičky, talíře... Další den chybělo pití, víceméně každý den chybělo něco:o(

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivan

Familie mit kleinen Kindern, 8.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martin

Familie mit kleinen Kindern, 8.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Super kuchyně, ochotný a vstřícný personál, ideální poloha

  • Na pokoji tekla velmi málo voda. V několika případech netekla vůbec. Nevím, jestli to bylo standardem nebo poruchou. Chtělo by to výraznější údržbu celého komplexu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Diana

Einzelreisender, 26.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tereza

Familie mit kleinen Kindern, 19.11.2017

Litomyšl Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Byli jsme s rodinou na prodloužený víkend a rádi se vrátíme - jídlo, stylové ubytování, vířivka, vybavení pro děti a v neposlední řadě krásné umístění. Již jsme doporučili kamarádům a myslím, že už jsou i nějaké rezervace :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Hotel Kolínská bouda byl super, ale na webu hotel.cz nebylo napsáno, že auto bude stát na parkovišti v Peci a my za něj budeme platit navíc.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Hájek

Älteres Paar, 30.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 24.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • ochotný a milý personál

  • postele - propadávaly matrace, málo prken

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Roman Divín

Einzelreisender, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Hůla

Junges Paar, 9.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Vojtěch Soukup

Älteres Paar, 27.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

Einzelreisender, 27.8.2017

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt na Kolínské boudě dokonale splnil a v některých směrech i velmi příjemně překročil naše představy. Nejen velmi krásné umístění hotelu, ale také příjemný personál, včetně výborného jídla a zázemí. I když se jedná o starší hotel, musíme kladně ocenit snahu jejich provozovatelů, nabídnout svým hostům velmi pěkné a kvalitní zázemí (sociální zařízení na pokojích, hotelový bazén), včetně zajímavé nabídky pro rodiny s dětmi, pro které jsou u hotelu postavené různé prolézačky, trampolíny a v neposlední řadě i drobná domácí zvířátka jako jsou králíčci, kozičky a koťátka, se kterými některé děti velmi rádi tráví svůj volný čas. Pokoje jsou útulné a velmi prakticky zařízené, nejedná se o žádné nadstandartní velikosti ale svými rozměry podtrhují útulnost hotelu a ubytovaným hostům tak napomáhají se navrátit do starých poklidných časů, které nám všem (především těm dříve narozeným) v dnešní uspěchané době tak chybí. Stručně hodnotíme náš pobyt, jako oázu klidu, pohody, uprostřed krásné přírody s veškerým komfortem pro ideální odpočinek. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kdo se na naší plné spokojenosti podíleli a to vedoucímu hotelu a všem jeho zaměstnancům. Pokud budeme moci, rádi se k Vám vrátíme. KK + AV z Olomouce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8