+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Kolínská Bouda Recenze

Hodnocení hotelu

80%
Velmi dobré

dle 25 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    79%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    67%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Hájek

dospělý pár, 30.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • ochotný a milý personál

  • postele - propadávaly matrace, málo prken

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Roman Divín

jednotlivec, 10.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Hůla

mladý pár, 9.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Vojtěch Soukup

dospělý pár, 27.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

jednotlivec, 27.8.2017

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt na Kolínské boudě dokonale splnil a v některých směrech i velmi příjemně překročil naše představy. Nejen velmi krásné umístění hotelu, ale také příjemný personál, včetně výborného jídla a zázemí. I když se jedná o starší hotel, musíme kladně ocenit snahu jejich provozovatelů, nabídnout svým hostům velmi pěkné a kvalitní zázemí (sociální zařízení na pokojích, hotelový bazén), včetně zajímavé nabídky pro rodiny s dětmi, pro které jsou u hotelu postavené různé prolézačky, trampolíny a v neposlední řadě i drobná domácí zvířátka jako jsou králíčci, kozičky a koťátka, se kterými některé děti velmi rádi tráví svůj volný čas. Pokoje jsou útulné a velmi prakticky zařízené, nejedná se o žádné nadstandartní velikosti ale svými rozměry podtrhují útulnost hotelu a ubytovaným hostům tak napomáhají se navrátit do starých poklidných časů, které nám všem (především těm dříve narozeným) v dnešní uspěchané době tak chybí. Stručně hodnotíme náš pobyt, jako oázu klidu, pohody, uprostřed krásné přírody s veškerým komfortem pro ideální odpočinek. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kdo se na naší plné spokojenosti podíleli a to vedoucímu hotelu a všem jeho zaměstnancům. Pokud budeme moci, rádi se k Vám vrátíme. KK + AV z Olomouce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Byli jsme velice spokojeni

  • Večer chyběla televize

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 23.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Personál se snažil o příjemný pobyt, byli jsme se vším spokojeni. Rádi toto místo znovu navštívíme.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michal Dyntar

jednotlivec, 20.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • bohatá snídaně s domácí buchtou a čerstvou, neinstantní kávou a čerstvě dopečeným pečivem ;-)

  • matrace postelí - tenká proležeželá vrstva molitanu, po kt. mi bolelo celé tělo - otlaky kyčlí pro spáče na boku skromnost a velikost pokojíků OK, ale tohle se rozchodilo až za dlouho

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Přístup personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Alena

dospělý pár, 14.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Lukešová

jednotlivec, 14.8.2017

praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • výborná kuchyně

  • chtělo by to dát na okna závěsy, do pokoje bylo vidět z parkoviště a ráno mi svítilo světlo do očí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Kolínská Bouda odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
omlouváme se, ale Kolínská bouda je stylová roubenka, kam se závěsy do oken nehodí. Většina pokojů je v prvním a druhém patře, kam nemůže být vidět.

Anonym

rodina s malými dětmi, 12.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Personál milý​, ochotný

  • Velice proležené matrace, každý večer za dezert byla čokoládová či ořechová zmrzlina

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 6.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.