+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Kolínská Bouda Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 37 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    79%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    68%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Miroslav Bourek

dospělý pár, 26.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno bylo super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Opravdu jsou to trpěliví profíci." Furt" jsme s něčím otravovali, personál vyšel vstříc i našemu nočnimu výstupu na Sněžku. Klobouk dolů a děkujeme. Rozhodně doporučujeme a přijedeme!!!! Srdečně Marcela

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

rodina s malými dětmi, 11.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Milá obsluha, dobrá kuchyně, horské prostředí, dětské hřiště.

  • Proleželá postel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 10.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Pomer cena / kvalita velmi dobry. V cene 750/noc je polopenze + pouziti bazenu.

  • Personal se hodne snazi o vikendu, kdy je mnoho hostu. V noci z nedele na pondeli bylo ale vse tak o 50 procent horsi: Ochota, velikost snidane, uz neslo pouzit bazen ...

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Příjemné prostředí horské boudy, klid, ticho, pro děti hezké zázemí...

  • Bohužel jsme nebyli spokojeni se snídaněmi, chudé dva druhy salámu,jeden typ sýru, starší tvarohový závyn...nic víc.... chybělo máslo několik dní po sobě:o( na upozornění jsme si museli říkat i o lžičky, talíře... Další den chybělo pití, víceméně každý den chybělo něco:o(

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivan

rodina s malými dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Martin

rodina s malými dětmi, 8.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Super kuchyně, ochotný a vstřícný personál, ideální poloha

  • Na pokoji tekla velmi málo voda. V několika případech netekla vůbec. Nevím, jestli to bylo standardem nebo poruchou. Chtělo by to výraznější údržbu celého komplexu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Diana

jednotlivec, 26.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tereza

rodina s malými dětmi, 19.11.2017

Litomyšl Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Byli jsme s rodinou na prodloužený víkend a rádi se vrátíme - jídlo, stylové ubytování, vířivka, vybavení pro děti a v neposlední řadě krásné umístění. Již jsme doporučili kamarádům a myslím, že už jsou i nějaké rezervace :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hotel Kolínská bouda byl super, ale na webu hotel.cz nebylo napsáno, že auto bude stát na parkovišti v Peci a my za něj budeme platit navíc.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 12.11.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Příjemné prostředí horské boudy . Personál je v pohodě, úslužný, snažící se. Čisto, teplo, v sauně ani ani v bazénu jsem nebyl, rastaurace je v pohodě. Přespal jsem jednu noc a tak je těžké vše hodnotit, Ale za mne cena a kvalita je naprosto v pořádku.

  • Oddělěné postele dřevěnou pryčnou, co by manželské lužko, určitě radost párům, co si přijeli užít pobyt i s hezkými chvilkami neudělá a ani to neocení :-( Polštáře by se daly také jistě vyměnit, Je to věc, co nestojí tolik a přinese radost a Vám více hostů. Nejsem prudič ani mystery guet, jen vím, o čem mluvím. At se Vám daří :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Hájek

dospělý pár, 30.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • ochotný a milý personál

  • postele - propadávaly matrace, málo prken

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Roman Divín

jednotlivec, 10.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radek Hůla

mladý pár, 9.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Vojtěch Soukup

dospělý pár, 27.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10